Josephine Skriver

Josephine Skriver.

(Foto: MEGA)

Josephine Skriver

Fulde navn: Josephine Skriver-Karlsen

Født: 14. april 1993

Partner: Alexander DeLeon (forlovet november 2018)

Kendt fra: Topmodel, Victoria's Secret Angel

Josephine Skriver fik sin internationale debut som model i 2011. I 2016 fik hun en modelkontrakt med ingen ringere end Vicoria's Secret.

Topmodellens baggrund adskiller sig en del fra de flestes. Hun er nemlig ikke vokset op med far og mor i parcelhus som så mange andre, men skabt ved hjælp af reagensglasmetoden og opvokset i en regnbuefamilie med to homoseksuelle fædre og to homoseksuelle mødre.

Familieforholdene har Victoria's Secret-englen altid været meget åben om:

– Min mor indrykkede en annonce i avisen, hvor hun søgte en homoseksuel mand, som hun kunne stifte en utraditionel familie med, har Josephine ærligt fortalt i amerikanske Harper’s Bazaar.

Og familieforholdene har haft en positiv påvirkning, hvis man spørger den københavnske skønhed selv.

– Jeg er blevet en udadvendt og fordomsfri person af at vokse op med to sæt homoseksuelle forældre, har Josephine, som er stor fortaler for homoseksuelles rettigheder og stolt af sit ophav, slået fast.

– Da jeg var fire år, slæbte jeg mine forældre med til Gay Parade, fordi jeg havde lyst til at råbe op om de homoseksuelles rettigheder.

I november 2018 blev Josephine forlovet med sin kæreste Alexander DeLeon, der er sanger i rockbandet The Cab. De to har dannet par siden 2014.

Twitter

Loading…

Videoer